Mindenmás

Napi pakk: marad a strandidő, viszlát Stefánia, még jobban megbolydul a közlekedés Szegeden

Nincs is jobb a közlekedés terén, mint eltévedni a Belvárosi hídnál történő munkalátok sűrűjében: kedden ismét megbolygatják kicsit Szegedet, ugyanis módosul a kiadott forgalmi változások rendje a közúti forgalom számára a Stefánián. Szóval, indulj időben munkába, mert nagy esély van egy “jó” kis dugóra. Van egy jó hírünk is ez mellé: marad a strandidő Szegeden, szóval, ha kiidegelted magad a közlekedés miatt, akkor pont alkalmas lesz az időjárás egy jó kis stresszoldó pancsolásra.

ŐKET KÖSZÖNTSD NÉVNAPJUKON

Lőrinc, Amadé, Amadea, Amadeusz, Amadó, Asztéria, Bianka, Blanka, Csilla, Csillag, Enzó, Loránd, Lóránt, Orlandó, Roland

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 228 éve Párizsban megnyílt a Louvre Múzeum.
  • 207 éve született Henri Nestlé német üzletember, a Nestlé cég alapítója.
  • 62 éve megszületett Rosanna Arquette amerikai színésznő. (Kétségbeesve keresem Susant, A nagy kékség, Bérgyilkos a szomszédom).
  • Ma lett 61 éves Antonio Banderas spanyol származású amerikai színész. (Desperado, Bérgyilkosok).
  • 35 éve először rendeztek világbajnoki Forma 1-es futamot a Hungaroringen.
  • 31 éve megszületett Lucas Till amerikai filmszínész. (A Föld inváziója – Csata: Los Angeles, MacGyver).

KITART A NYÁRI MELEG SZEGEDEN

Kedden sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, az ország legnagyobb részén csapadék sem várható, tehát igazi strandidőre készülhetünk Szegeden. Hajnalban 13 és 21, délután 29 és 35 fok között alakul a hőmérséklet.

FORGALOMKORLÁTOZÁS MINDENHOL A BELVÁROSI HÍD KÖRÜL

Augusztus 10. keddtől tervezetten augusztus 22-ig módosul a kiadott forgalmi változások rendje a közúti forgalom számára a Stefánián. A vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt lezárják a Stefánia Vörösmarty utca és a Vár utca közötti szakaszát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb