Szegedi Arcok

Három nap alatt több, mint 2 és félmillió forint gyűlt össze Sárinak, a szegedi kislánynak

Egészen pontosan 2.607.200 Ft gyűlt össze mindössze 3 nap alatt az öt éves szegedi kislánynak, aki teljes testében izommerevséggel küzd. A Mosolykommandó Alapítvány által indított gyűjtés célja, hogy egy KidWalk járássegítő eszközt tudjanak venni Sárinak, amellyel a mozgás úgy is lehetséges, hogy keze közben szabaddá válna, és így már akár egy ajtót is ki tudna nyitni segítség nélkül.

A Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktorai csütörtök este adtak hírt a fantasztikus összefogás eredményéről, amely jelenleg így áll:

  • összesen beérkezett: 2.607.200 Ft,
  • ezzel megvan a KidWalk járássegítő árának a 81%-a,
  • kell még 592.800 Ft.

“Fantasztikus az a mérhetetlen szeretet, és önzetlenség, amit az elmúlt napokban kaptunk ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól, kollégáktól, és a támogatóinktól. Köszönjük” – írják közösségi média oldalukon. Az adakozás jelenlegi üteme azt jelenti, hogy óránként 37.245 Ft érkezik be a kislány megsegítésére. Mint a Bohócdoktorok írják, bármennyire hihetetlen a dolog, nem szabad megállnunk, a célig még maradt 592.800 Ft.

Segítenél? Ide tudsz utalni, minden forint számít:

  • Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány
  • 12067008-01528812-00200007
  • A közleménybe írd be: “támogatás”

Hálás köszönet minden egyes Szeged365 olvasónak, aki már segített és azoknak is, akik ezt követően fognak!

A KISLÁNY FEJLESZTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK ÁLLAMILAG NEM TÁMOGATOTTAK, NAGYON FONTOS, HOGY SEGÍTSÜNK!

Az öt éves szegedi kislány teljes testében izommerevséggel küzd, ami a növekedésével fokozódik, így 1,5-2 évente műtét is szükséges külföldön. A szegedi család heti rendszerességgel jár különböző terápiákra, valamint a fejlesztéshez szükséges eszközök megvásárlása is folyamatos terhet jelent főleg, hogy azokat a növekedés miatt rendszeresen cserélni kell. Mindezek jelenleg Magyarországon államilag nem támogatottak, ezért Sára családja idáig mindent önerőből fedezett, azonban a költségeket már nem képesek egyedül viselni.

A fejlesztés jelenlegi szakaszában Sárának nélkülözhetetlen segítséget jelentene egy KidWalk járássegítő eszköz, amellyel a mozgás úgy is lehetséges, hogy Sára keze közben szabaddá válna, és így már akár egy ajtót is ki tudna nyitni segítség nélkül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb