Mindenmás

Tüzes szombat este: kigyulladt egy autó az M5-ösön, nyolc hektár égett le Hódmezővásárhelyen

Sajnos nem unatkoznak a Csongrád-Csanád megyei tűzoltók szombat este, délután hat előtt lángra kapott az aljnövényzet Hódmezővásárhelyen, este 8 környékén pedig az M5-ösön gyulladt ki egy autó. A legfontosabb: egyik esetnek sincs sérültje.

KIGYULLADT EGY AUTÓ AZ M5-ÖSÖN

Cikkünk megírása előtt nem sokkal történt: kigyulladt egy gépjármű az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi lehajtója előtt, a 115-ös km-nél, Budapest irányában. Nem sérült meg senki, a helyszínen félpályás útzár van.

NYOLC HEKTÁR ÉGETT VÁSÁRHELYEN

Este 8 előtt négy vízsugárral és a két vízszállító jármű avaroltójával oltották el a tüzet, és már az utómunkálatokat végzik a tűzoltók Hódmezővásárhelyen. Nyolc hektáron égett a szárazfű, az aljnövényzet a város külterületén, ahol mintegy negyven nagy körbála is állt. A a szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak.

KORA DÉLUTÁN EGY TÁVOLSÁGI BUSZ FÜSTÖLT EL SZEGEDEN

Sűrű füst ömlött egy autóbuszból a Brüsszeli körút és a Sándor utca sarkán szombat délután 2 körül, tudtuk meg az egyik olvasónktól, akit a szóban forgó járműről szállítottak le. A tűzoltók és a sofőr villámgyors volt, az utasok közül nem sérült meg senki.

Forrás: Csongrád-Csanád megyei Katasztrófavédelem

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb