Mindenmás

Meghalt a kétegyházi láncfűrészes verekedés egyik sérültje, Orosházán kapták el az elkövetőket (18+)

A gyulai kórházban életét vesztette az a férfi, aki a szombati, kétegyházi verekedésben súlyosan megsérült – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel. Sajtóértesülések szerint egészen durva dolgok történtek, a vita hevében előkerült egy láncfűrész, az egyik férfinek vascsővel verték szét a fejét.

Két család támadt egymásra Kétegyházán, többen megsérültek, egyikőjük a kórházban életét vesztette – írja a Police.hu. A rendőrök hét férfit fogtak el, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

DURVA RÉSZLETEK (18+): LEVÁGTÁK AZ EGYIK FÉRFI UJJAIT, EGY MÁSIK ALKARJÁT LÁNCFŰRÉSSZEL KASZABOLTÁK ÖSSZE

A vita szombat kora délután, két család között robbant ki Kétegyházán, a Nagy Sándor utcában. Többen összeverekedtek, négyen megsérültek. A Szeretlek Magyarország egészen durva részletekről számolt be, mint írják,

  • az egyik férfi fejét vascsővel verték szét és levágták több ujját,
  • egy másik férfinek pedig az alkarját kaszabolták össze motoros láncfűrésszel.

KÉT FÉRFIT OROSHÁZÁN, A MÁSIK KETTŐT BÉKÉSCSABÁN ÉS GYULÁN KAPTAK EL A RENDŐRÖK

A rendőrök három férfit őrizetbe vettek és nyomozást rendeltek el, további három férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, akik közül két férfit 24 órán belül Orosházán fogtak el a rendőrjárőrök. Ma délelőtt Békéscsabán és Gyulán további két férfit állítottak elő és vettek őrizetbe a rendőrök, egyikőjüket a körözés alapján keresték.

A bántalmazás következtében szerzett sérüléseiben 2021. augusztus 16-án elhunyt egy férfi a gyulai kórházban, ezért a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül, halált okozó testi sértés miatt is folytatja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az eset körülményeinek a kivizsgálását. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halállal végződő sérülést okozta.

Forrás: MTI, Police.hu, Szeretlek Magyarország

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb