Mindenmás

Csapatot bővít SZ-PLAST Ablak, ahol a versenyképes fizetés nem csak marketing!

10-ből 9 álláshirdetés a “versenyképes fizetés” kezdetű formulával kezdődik, azonban a szegedi SZ-PLAST Ablaknál komolyan gondolják a dolgot: dinamikus embereket keresnek, akiket korrektül meg is fizetnek. Kipróbálnád magad építésvezetőként? Értékesítőként keresnél megoldásokat szegedi cégek és családok számára? Ügyfélszolgálatosként pörgetnéd a hétköznapokat?

Ha már tudod a választ (igen), kattints IDE, küldj egy fényképes önéletrajzot, lehet, hogy pont Te leszel a kiválasztott!

Még gondolkodsz? Segítünk benne!

A képlet egyszerű: járvány ide vagy oda, az igazán ütőképes cégek még ilyenkor is képesek dinamikusan fejlődni – így van ez az SZ-PLAST Ablaknál is. Az ízig-vérig szegedi vállalat megnövekedett piaci igények miatt csapatot fejleszt, az alábbi pozíciók valamelyikébe várnak:

  • Értékesítő
  • Építésvezető
  • Ügyfélszolgálati Referens

Lehetsz pályakezdő vagy tapasztalt szakember, Lukács Loránd ügyvezető szerint a lényeg, hogy légy elhivatott, agilis, energikus személyiség. A munkád versenyképes fizetéssel, profi munkakörnyezettel, teljesítményfüggő bérezéssel és munkakörtől függően céges autóval honorálják. Rugalmasak, részmunkaidőben is tudsz náluk dolgozni.

Megismernéd bővebben a céget?

Ezzel foglalkoznak: sz-plastablak.hu/#szolgaltatas
Ezzel: sz-plastablak.hu/#termekek
…és még ezzel is: sz-plastablak.hu/referenciak

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel még ma, vagy legkésőbb augusztus 31-ig a [email protected] e-mail címen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb