Szegedi Arcok

Eddig rekordidő alatt, több mint 3 millió forint gyűlt össze Sárának: nem csak a járássegítőre telik majd ebből, hanem a további kezelésekre is

Államilag nem támogatott, de egy 5 éves kislány szempontjából nélkülözhetetlen járássegítő eszköz gyűjtésére indított felhívást Dr. Pataki Gergely, a szegedi Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány alapítója néhány nappal ezelőtt. A 3.200.000 Forintos összeget rekord idő alatt, mindösszesen 3 napon belül sikerült összegyűjteniük a kislánynak – írja a Mosolykommandó Alapítvány közleményében.

Az 5 éves Sára teljes testében izommerevséggel küzd, és a fejlesztés jelenlegi szakaszában nélkülözhetetlen segítséget tudna nyújtani neki a KidWalk járássegítő eszköz, amelynek a megvásárlására a Mosolykommandó náhány nappal ezelőtt gyűjtést szervezett. Az akciót eredetileg szeptember közepéig tervezték, azonban az összeget alig 3 nap alatt sikerült összegyűjteniük.

AZ ALAPÍTVÁNY EDDIGI LEGSIKERESEBB GYŰJTÉSE VOLT

“Alapítványunk eddigi legsikeresebb gyűjtései közé került Sára járássegítője, ugyanis rekord idő alatt, alig 3 napon belül összegyűlt a szükséges pénz” – mondta el Dr. Pataki Gergely a gyűjtés fő szervezője. A jó hír mellett a még jobb hír pedig az, hogy a kitűzött összeg felett idáig közel kétmillió Forint is beérkezett, amit Sára barcelonai műtétjére, és további fejlesztésére tudnak fordítani. Az a tapasztalat, hogy az emberek – köztük a cégvezetők – szívesen beállnak olyan ügyek mellé támogatóként, amelyek mögött olyan átlátható, és hiteles szervezet áll, mint a Mosolykommandó. Az akció során, a családdal együtt folyamatosan kommunikáltak a  gyűjtés állását, az erre létrehozott Facebook csoport 3 nap alatt több, mint 500 fősre gyarapodott, ami azt jelenti, hogy a támogatók igénylik az információkat arról, amire a pénzüket adták. Így a csoportot továbbra is szeretnék fenntartani, ahol Sára fejlődését kísérhetik az adományozók. A KidWalk járássegítőt az alapítvány munkatársai még az előző héten megrendelték, ami rövidesen leszállításra is kerül, és Sára birtokba is veheti azt. Erről a „Gyűjtsünk együtt Sára lépteiért” Facebook csoportban fognak majd beszámolni később.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb