Mindenmás

Igazoltatták, majd az engedélyét azonnal bevonták a bekábítószerezett vásárhelyi férfinak, ezek után derült ki, hogy még marihuánát is termesztett

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfival szemben, aki otthonában nagy mennyiségben marihuánát termesztett. A férfit az buktatta le, hogy bekábszizva igazoltatták, majd az engedélyét azonnal bevonták.

A police.hu azt írja, hogy az egyenruhások 2020. augusztus 6-án délután Hódmezővásárhely belterületén igazoltatták a 45 éves férfit, aki egy Audi típusú személygépkocsit vezetett. Az intézkedés során a sofőr zavartan viselkedett, majd a rendőrök kérdésre elismerte, hogy a vezetés megkezdése elött kábítószert fogyasztott. A vezetői engedélyét a helyszínen bevonták, majd mintavételre előállították. A sofőr szervezetében a speed és a met fogyasztásából származó amfetamin és metamfetamin volt kimutatható, amelyek együttes jelenléte a gépjárművezetésben hátrányosan befolyásolta.

MARIHUÁNÁT IS TERMESZTETT

A rendőrök továbbá megállapították a férfi lakóhelyén megtartott szemle során, hogy 58 tő különböző fejlettségi szakaszban lévő marihuánanövényt termesztett, amelyekhez szükséges villamosáramot szabálytalanul vételezte, ezzel mintegy negyedmilliós kárt okozott. A férfit gyanúsítottként kihallgatták kábítószer birtoklása bűntett, bódult állapotban történt járművezetés vétség és kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás iratait a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokan megküldték vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére.

Forrás: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb