Mindenmás

Mentőautók vonultak ki a Dugonics téri kettős körforgalomba

Nagy a tumultus a júniusi kettős gyilkosság egykori helyszínén, olvasói beszámolók alapján három mentőautó is kint van a Dugonics tér Petőfi Sándor sugárút felőli körforgalmában. Az információ a Szeged 365 Car Life csoportból, Zsolt nevű felhasználónktól érkezett, ő azt írta, a sugárútra nem lehet kihajtani cikkünk megírásának pillanataiban. A rendőrségtől és a mentőktől kapott információink alapján nem történt gázolás.

“A Dugonics téri körforgalomban (a másodikban, ha a centrum felől jövünk) baleset, sajnos úgy néz ki, hogy valakit elüthettek. A Petőfi Sándor sugárútra nem lehet kihajtani a körforgalomból. Nagy a torlódás” – írja Zsolt. Cikkünk megírása közben elértük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletét, akiktől megtudtuk, nem történt gázolás.

A mentőszolgálattól kapott nem hivatalos információink szerint a három mentőautó egy biciklishez vonult ki, aki a kettős körforgalom Petőfi Sándor sugárúti kihajtójánál esett el. Gázolás nem történt, elsődleges információink alapján az illető rosszul lett a helyszínen.

Gábor és Szintia nevű olvasóink úgy tudják, a kerékpáros az életét vesztette, ezt az információt azonban még nem erősítették meg hivatalos szervek.

Köszönjük szépen az olvasói fotókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb