Mindenmás

Napi pakk: 30 fok alatt maradunk, irány a szerda!

Tisztes távolban vagyunk az utálatos hétfőtől, indul a szerda, ráadásul igen csak korrekt időjárási viszonyok közepette. Szeged 365 napi pakk, a korán kelő szegedieknek!

MARAD A 30 FOK ALATTI, JÓ FEJ IDŐJÁRÁS SZEGEDEN

Szerdán már jut egy kis napsütés is Szegedre: az ország délkeleti, keleti felében is csökken a felhőzet, naposra fordul az idő, ezzel egyidejűleg pedig a csapadék is fokozatosan megszűnik. Napközben legfeljebb néhol alakulhat ki egy-egy záporeső, viszont a szél ismét megélénkül, így vendégünk marad még egy napig Szegeden. 

Ami extra jó hír: marad a 30 fok alatti, szerethető hőmérséklet a Napfény Városában.

Még marad…

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET, ÜNNEPLŐ SZEGED 365 VIRTUÁLIS CSALÁDTAGOK!

Boldog névnapot Nektek,

  • Ilona,
  • Ilma,
  • Lenke,
  • és Helén!

Néhány évforduló, a mai naphoz kapcsolódóan:

  • 191 éve, a Bécs melletti Schönbrunnban született meg Ferenc József osztrák császár, magyar és cseh király, aki 1848-tól 68 éven keresztül uralkodott.
  • 88 éve született Roman Polanski, Oscar-díjas lengyel származású amerikai színész, filmrendező (Iszonyat, keserű méz, A zongorista).

EZ NEM JÖTT ÖSSZE: EGYELŐRE UGROTT A KÁRÁSZ UTCAI NAPVITORLA-PROJEKT

Az eredetileg augusztusra ígért napvitorlák csak 2022. áprilisában kerülhetnek fel a Kárász utcára – adta hírül Mihálik Edvin önkormányzati képviselő közösségi média oldalán kedden. A politikus arra hivatkozik, az ajánlatot adó cég nem tudta időre beszerezni azt a speciális anyagot, amire a napvitorlákhoz szükség lenne.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb