Szegedi Arcok

A közösségi médiában kért segítséget a Tiszába ugrott 31 éves szegedi férfi barátnője

A közösségi médiában kért segítséget a vasárnap reggel Tiszába ugrott szegedi 31 éves fiatalember külföldi barátnője. Mint a ma délelőtt rengeteg Facebook csoportban megosztott posztban írja, akinek van hajója, csatlakozzon a kereséshez, aki pedig tud, kérdezzen rá a Tisza környéki házaknál, hogy látta-e valaki.

A fiatal férfit a Szegedi Rendőrkapitányság is keresi, a barátnője által megosztott fényképes felhívást pedig IDE kattintva találod. A fiatalember fotóját és a vízbe esés részleteit személyiségi jogi okokból cikkünkben nem közöljük, a közösségi médiában keringő hoax-ok eloszlatása érdekében annyit viszont leírunk, hogy információink alapján szó sem volt öngyilkossági kísérletről.

KORÁBBAN ÍRTUK: A TISZÁBA UGROTT EGY 31 ÉVES FIATALEMBER VASÁRNAP

A Tiszába esett valaki vasárnap reggel a szegedi Bertalan hídról, az eset negyed 9-kor történt, úgy tudjuk, egy 31 éves férfiról van szó. A szemtanúk beszámolói alapján a férfi, miután ugrott a hídról, rögtön elmerült – nyilatkozta megkeresésünkre Seller András, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke, aki villáminterjúnk idején is csónakban ült, vasárnap 10 és 11 óra között éppen a fiatalembert keresték.

Mint nyilatkozta,

  • a fiatal férfi a vízbe ugrott,
  • a szemtanúk szerint rögtön elmerült,
  • a vasárnap délelőtti órákban szonárral keresték, a szegedi vízimentőkkel együtt a Szegedi Tűzoltóparancsnokság, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság és a honvédség kollégái is a Tiszát kutatták, utóbbiak a Csepel nevű naszáddal érkeztek a helyszínre.

További részleteket és a rendőrség hivatalos közleményét ebben a cikkünkben találod:

Akár csak sok szegedi, mi is reménykedünk benne, hogy a fiatalember talán még életben lehet. Vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb