BlogKikapcs

Szeged 365 Kisokos: szerdától újra SZINesek a szegedi éjszakák, íme az összes program, térkép és egyéb infó!

Két év Csipekrózsika-álmot követően szerdától visszatér Magyarország (és egyben Szeged) legrégebbi múltra visszatekintő zenei fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok. Összekaptuk Nektek a programokat és a legtöbb, hozzánk befutott kérdést a témában, érkezik a legfrissebb Szeged 365 Kisokos!

  • Szegedi Ifjúsági Napok
  • 2021. augusztus 25-29.
  • Újszegedi Partfürdő

HELYSZÍNEK, SZÍNPADOK, PROGRAMOK

Plusz egy napos lett a fesztivál, a korábbi évek hagyományainak megfelelően szerdán indul, de azoktól eltérően még vasárnap is tart majd a Tisza-parti ereszd el a hajam. Jason Derulo és Sean “fáj a térdem, nem tudok fellépni” Paul most otthon marad, mint a fesztivál szlogenje (hazaira hangolva) is sugallja, az idei SZIN 100%-ban a magyar fellépőkre fókuszál.

Íme a napi bontás, helyszínenként (katt a fotókra, nagyobbak lesznek):

Így néz ki a helyszín, térképen:

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY, KARSZALAGBA INTEGRÁLT FESTIPAY ÉS TÁRSAI

Kell védettségi? Augusztus 20-án nem kellett…

Az Államalapítás Ünnepe más tészta, a kormány döntése alapján az augusztus 20-i rendezvényeket védettségi nélkül is lehetett látogatni. A SZIN-en csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt.

Tudok készpénzzel fizetni?

Nem, készpénzt sehol nem fogadnak el, csak elektronikusan lehet fizetni a Szegedi Ifjúsági Napokon. Újdonság az érintésmentes fizetési rendszer, mármint, annak elhelyezése: ezentúl nem kell kártyát szorongatnunk a pultnál, mindenkinek a csuklóján lesz idén a pénztárcája. “Ugyanúgy lehet fizetni bankkártyával is, mint eddig bármikor, de a gyors és még biztonságosabb fizetést a festipay jelenti, hiszen így a bankkártyánkat sem kell keresnünk, egyszerűen odatartjuk a csuklónkat a terminálhoz” – nyilatkozta az új rendszerről Kolonics Erika, a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője.

Mi van akkor, ha elhagyom a karszalagom?

Erre lehet megoldás a festipay applikáció letöltése (Android, iOs). Ezen az alkalmazáson keresztül érdemes beregisztrálni a karszalagot, így nyomon lehet követni, mennyi pénz van rajta, ezen keresztül könnyen le lehet tiltani a karszalagot, ha tényleg elhagyja valaki, de az egyenleget is fel lehet tölteni, nem kell sorban állni egy feltöltőpontnál. Ha mégis a fizikai megoldást választanád, nyugi, a pontok több helyen is megtalálhatóak lesznek a fesztiválon. A konténerben minidig lesz személyzet is, ha vége a bulinak, ott vissza is tudod majd váltani a karszalagon maradt összeget.

VAN TAVALYRÓL ÁTHOZOTT BÉRLETED, DE NINCS VÉDETTSÉGID? VOLT RÁ A MEGOLDÁS, DE MÁR KICSÚSZTÁL AZ IDŐBŐL

Volt egy korrekt visszatérítési lehetőség, azonban ez csakis 2021. június 30-ig volt igénybe vehető, ergo már sajna lecsúsztál róla.

REPOHÁR ÉS JÓTÉKONYSÁG

Először a Szegedi Ifjúsági Napokon volt repohár, rögtön hatalmas siker IS lett. Mint a SZIN oldalán írják, most újra repoharazhatunk a SZIN-en, sőt, a végén jótékonykodhatunk is – csak vissza kell váltani. Négyszáz forintot adnak vissza a repohárért, ebből száz forintot pedig a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai kapnak meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb