Mindenmás

Elhunyt Fazekas István vásárhelyi mentőápoló, akiért olyan sokan küzdöttek

Fazekas Pisti, 2018. július 8-án szenvedett súlyos balesetet, sokáig intenzív osztályon kezelték, majd a támogatóknak hála otthonában lábadozott, azonban augusztus 23-án szervezete feladta a harcot – írja a Promenád24.

A sokak által ismert Fazekas Pisti 1975-ben született. Egészségügyi tanulmányait az akkori Frankel Leó Szak-középiskolában végezte. Édesapja is mentőápolóként dolgozott, ezért nem volt kérdés számára, hogy milyen hivatást válasszon. Így lett Ő is mentőápoló, illetve kardiológiai szakasszisztens.

A SPORTOLÓKAT IS TÁMOGATTA

A család jelentette számára az igazi boldogságot, s hogy számukra mindent megadhasson, egyszerre 3-4 munkát is vállalt. Fontos volt számára a kézilabda, így dolgozott a hódmezővásárhelyi HLKC és az algyői FKSE csapatnál, valamint a törökszentmiklósi kézilabda egyesületnél is. Egészségügyi tudásával a háttérből támogatta a sportolókat. Munkájával segítette a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Gimnázium Kollégium diákjait, illetve munkát vállalt az Erzsébet Kórház intenzív és sürgősségi osztályán is.

20 ÉVIG SEGÍTETT MÁSOKON

20 évet dolgozott mentősként, 20 éven keresztül segített másokon. 2018. július 8-án szenvedett súlyos balesetet, sokáig intenzív osztályon kezelték, majd a sok támogatóknak hála otthonában lábadozott. Fazekas István augusztus 23.-án, nagyon hosszú súlyos szenvedés után, mégis váratlanul elhunyt. A halálhírét édesanyja közölte a közösségi médiában.

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb