Mindenmás

Súlyos sérültet mentettek a tűzoltók Felgyőn, erőgép segítségével emelték ki a betonárokból

Nem kevés melója volt a tűzoltóknak csütörtökön. A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint átszakadt gázvezetékhez, lehasadt faágakhoz és egy felgyői építési területen balesetet szenvedett férfihez riasztották őket.

Mint írják, gázvezetéket szakított át egy munkagép csütörtökön reggel Tömörkény belterületén. A csongrádi tűzoltók védősugárral biztosították a helyszínt a helyreállítási munkálatok idejére. Délután hasonló baleset történt Szentes belterületén, a Gógány utcába riasztották a város hivatásos egységét. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. Makón és Hódmezővásárhelyen is lehasadt faágak veszélyeztették a gyalogosok forgalmát csütörtökön. A városok hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, senki sem sérült meg. 

SZŰK MÉLYEDÉSBE ZUHANT EGY FÉRFI FELGYŐN

Építési területen szenvedett balesetet egy férfi csütörtökön Felgyő településén. A férfi egy szűk mélyedésbe zuhant, sérülései miatt speciális felszerelések nélkül nem tudták kiemelni. A mentők és a csongrádi tűzoltók egy mentődeszkához rögzítették a férfit, majd egy erőgép segítségével emelték ki a betonárokból. A mentők a tűzoltói beavatkozást követően azonnal kórházba szállították a sérültet.  

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb