Szegedi ArcokVideo365

Szeged365 Live: tizenkét szegedi család iskolakezdését tette könnyebbé a CE Glass

Tizenkét szegedi család iskolakezdését tették könnyebbé a CE Glass (korábban: Szilánk) kollégái, akik az elmúlt egy hónapban iskolaszereket és táskákat gyűjtöttek az Arany János Általános Iskola tanulóinak. Az ünnepélyes átadóra ma délelőtt 10-től került sor az intézmény aulájában, naná, hogy ott voltunk:

“A CE Glass-nál elkötelezettek vagyunk a társadalmi ügyek mellett, a gyermekek pedig különösen a szívünk csücskei” – mondta az átadón Gyepes Mónika, a CE Glass Industries PR menedzsere, aki hozzá tette, a kollégáik hetek óta gyűjtötték a tanszereket a nagy alkalomra. A félmillió forint összértékű ajándékot az Arany János Általános Iskola nevében Kecskeméti Gabriella intézményvezető helyettes köszönte meg.

EGY NAGY DOBOZ RAJZESZKÖZ ÉS KÖNYVEK IS ADOMÁNYOZÁSRA KERÜLTEK

Az adományokat 1-7. osztályos tanulók vegyesen vehették át. A CE Glass kollégái minden képzeletüket felülmúlták a gyűjtés során, így nem csupán 12, hanem 14 megtöltött iskolatáskát adhattak át az iskolának, amellyel közvetve a szegedi Arany János Általános Iskola határon túli magyar testvériskola tanulóit is támogatni tudták. Az iskolának továbbá egy nagy doboz rajzeszközt és a könyvtáruk részére könyveket is adományoztak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb