Mindenmás

Egész éjjel ütötte-rúgta, majdnem halálra verte élettársát egy vásárhelyi férfi

Életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani egy hódmezővásárhelyi nőt, miután ittas állapotban lévő, többszörösen büntetett előéletű élettársa órákon át ütlegelte – derül ki a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményéből. A megrázó eset augusztus 29-én éjszaka, több órán át, este 11 és hajnal 4 között történt.

A férfi (?) a több órán át tartó bántalmazás során:

  • könyökkel,
  • ököllel ütötte,
  • rúgdosta,
  • és lefejelte a sértett hölgyet.

ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBAN HOZTÁK SZEGEDRE A BÁNTALMAZOTT NŐT

Mint a közlemény írja, a nőnek test szerte keletkeztek sérülései, közülük a legsúlyosabb életveszélyesnek minősül. A sértett a bántalmazások után édesanyjához távozott, majd légzési nehézségei miatt a hódmezővásárhelyi klinikára ment, ahonnan életveszélyes állapotban Szegedre szállították és ellátták.

TÖBBSZÖRÖSEN BÜNTETETT ELŐÉLETŰ AZ ELKÖVETŐ, AKI ÉPP A FELFÜGGESZTETT SZABADSÁGVESZTÉSÉT TÖLTÖTTE

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsításának, valamint a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel tett indítványt a bíróság felé azért, hogy a gyanúsított letartóztatását egy hónapra rendelje el. A gyanúsított ugyanis többszörösen büntetett előéletű, cselekményét is felfüggesztett szabadságvesztés büntetés hatálya alatt látszik elkövetni.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb