Mindenmás

Öltönyben, nyakkendőben sétálgatott az autópályán: egy fickó eljátszotta az Összeomlás című filmet az M3-ason (videóval)

Megvan még a Michael Douglas féle Összeomlás? William Foster, a hétköznapi tisztviselő bekattan a forgalmi dugó kellős közepén, kiszáll a kocsiból, szerez egy shotgun-t és szétlő mindenkit. Hasonló eset történt meg vasárnap reggel fél kilenckor az M3-as autópálya bevezető szakaszán, csak fegyer és lövöldözés nélkül: egy férfi gyalogosan, öltönyben, nyakkendőben, kézitáskát szorongatva sétálgatott a belső sáv melletti korlátnál.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az M3-ason sétálgató férfinak mi volt az indítéka, ám a Budapesti Autósok oldalán közzétett, fedélzeti kamerás videón jól látszik, hogy nem igazán zavartatja magát és a legnagyobb természetességgel rója a kilométereket.

EKÖZBEN AZ M5-ÖSÖN: TOLÓSZÉKKEL A SZÉLSŐ SÁVBAN

Nyugi, nem csak az M3-ason történnek hasonló “szuperprodukciók”, augusztus 30-án az M5-ösön egy hölgy egy tolószékes társát tologatta a szélső sávban. Szürreális eset, katt a cikkre, mutatjuk, videóval:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb