Mindenmás

Szeged365 live: akcióban a Rendőr-főkapitányság és a megyei önkormányzat – iskola rendőre program, sokkoló, avagy mutatjuk a legújabb infókat, amit a sulikezdésre tudni kell

Közös sajtótájékoztatót tart a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Az apropó pedig az „Itt közlekedem, vigyázz rám!” elnevezésű gyermekrajzpályázat eredményhirdetése lesz. A helyszínen a nyertes pályamunkákból az első figyelemfelhívó jelzőtáblákat is kihelyezik és átadják azokat ünnepélyes keretek között, de ismertetik az iskolakezdéssel összefüggő kiemelt intézkedéseket is.

A sajtótájékoztatón jelen lesz a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, ahol ismertetik továbbá a tanévkezdéssel kapcsolatos aktuális kampányaikat (az „Iskola rendőre”, a „Kék tér” program, a „KEVE program”, a SOKKOLÓ), valamint az iskolakezdéssel összefüggő kiemelt intézkedéseiket. Kövesd a sajtótájékoztatót élőben a Szeged365-tel!

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb