Mindenmás

A hogyan ne parkolj rovatunk mai epizódjában: behúzatlan kézifék, elszabadult autó, tökig felhúzott ablakok, benne egy kiskutyával

A hogyan ne parkolj inkább rovatunk mai epizódjában Hódmezővásárhelyre látogatunk, ahol csütörtökön délután a Penny bevásárlóközpont parkolójában lettek figyelmesek a helyiek arra, hogy önálló életre kelt egy autó. A legelső probléma nyilván a behúzatlan kézifék volt az esetnél, viszont ami megdöbbentő, hogy a kocsiban, felhúzott ablakok mellett, a tűző napon egy kiskutya is üldögélt.

A sztorira a Hódmezővásárhely Car Life csoportba hívták fel a figyelmet. Így írnak: “Amikor önálló életre kel az autó a parkolóban mert nincs a kézifék behúzva… A túloldali parkoló részről gurult idáig… Hatalmas mázli, hogy a mellettem lévő helyen nem volt parkoló autó… (És egy kiskutya is van benne, teljesen felhúzott ablaknál)” A posztoló fotókat is mellékelt:

Mondanunk sem kell, mennyire fontos a kézifék használata parkolásnál, hiszen ilyenkor csak reménykedni lehet, hogy nem történik baleset. Nem egyedüli az eset egyébként, Szegeden is rendre hagyják behúzatlan kézifékkel a parkolóban az autót:

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb