Mindenmás

“Csak vezetni szerettem volna” – mondta a részeg autótolvaj az ópusztaszeri rendőröknek

A kisteleki rendőrök befejezték a nyomozást egy baksi férfival szemben, aki önkényesen és ittas állapotban vitt el egy Opelt – olvasható a rendőrség honlapján. Mint írják, a rendőrségre 2021. június 30-án hajnalban érkezett bejelentés, hogy Ópusztaszer külterületén egy ingatlan elől ismeretlenek – a tulajdonos tudta nélkül – elvittek, egy ott leállított Opel típusú személygépkocsit.  

Az egyenruhások a helyi polgárőrökkel együttműködve a forrónyomon üldözés eredményeként a helyszíntől több kilométerre elfogták, a láthatóan erősen ittas állapotban lévő sofőrt, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A feltételezett elkövetőt mintavételre előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A 29 éves férfi tettét azzal indokolta, hogy csak vezetni szeretett volna. Az eljárás iratait a Kisteleki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály munkatársai megküldték vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészség részére.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Anya Fernald Belcampo
'Fel a tetejéhez' gomb