Mindenmás

Napi szürreál: Szállítás közben másodjára is kigyulladt az autó, ami a hétfői tüzet okozta az M5 Auchan parkolóban

Azt hinné az ember, hogy már eleve az is szokatlan, ha egy (30 milliós luxus)autó egyszer kigyullad teljesen véletlenszerűen, ahogy egy terepjáró tette hétfőn a soroksári Auchan parkolójában. Még kisebb az esély arra, hogy a kiégett autó még egyszer ki fog gyulladni, de most mégis ez történt: a hétfői M5 Auchan pakolójában kitört tüzet okozó terepjárót éppen Csepelen szállította egy tréler, amikor megint kigyulladt – írja a BalesetInfo.

A 30 milliós Bmw X6 egy elektromos zárlat miatt gyulladhatott ki, majd innen terjedt át a tűz a mellette álló autókra, illetve egy bevásárlókocsi-tárolóra is. A tüzet a fővárosi tűzoltók sikerrel megfékezték, és akkor még tutira nem sejtették, hogy nemsokára megint el kell majd oltaniuk ugyanazt az autót. Erre Soroksár helyett Csepelen került sor, egészen pontosan a II. Rákóczi Ferenc úton, amikor a kiégett autót szállító autómentő arra lett figyelmes, hogy füstöl a rakomány.

A tréler vezetője erre gyorsan letette az útra az autót, majd szólt a katasztrófavédelemnek, a tűzoltók pedig a helyszínen porral oltóval fékezték meg a lángokat. A BalesetInfo úgy értesült, hogy a soroksári esetnél valószínűleg elmaradt az autó áramtalanítása, és az akkumulátor környéke gyulladt meg ismét.

Fotók: BalesetInfo

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb