Mindenmás

Breaking: megint tűz van a Szegedi Repülőtéren, másodjára is! (frissítve)

Ilyen nincs, ilyen nincs és mégis van: a péntek esti, a Szeged International Airshow területén kiütött avartüzet követően szombaton újra megtörtént ugyanaz, tűz ütött ki a Szegedi Repülőtéren fél nyolc után kicsivel. Rengeteg olvasói üzenetet kaptunk az esetről, amint megérkezik a tűzoltóság hivatalos válasza, cikkünket frissítjük!

Több olvasónk is arról írt, arra tippelnek, a pirotechnikai elemekkel megtűzdelt égi produkció alatt gyulladhatott ki a fű.

FRISSÍTVE: ISMÉT A FŰ KAPOTT LÁNGRA

A tűzoltók már úton vannak a helyszínre, tudtuk meg este 8-kor Molnár Krisztinától, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem sajtóreferensétől. Egy péntekihez hasonló, kisebb tűzeset történt, pánikra semmi ok!

FRISSÍTVE, 2.0.: ELOLTOTTÁK A TÜZET

A lángokat este 8 óra után egy kicsivel már meg is fékezték a reptéri és a szegedi hivatásos tűzoltók, tudtuk meg a helyszínen lévő olvasóinktól. Az esetben senki sem sérült meg, tehát ismét happy end lett a kissé (?) szürreális eset.

NAPI SZÜRREÁL ROVATUNK BEMUTATJA: TEGNAP IS TŰZ VOLT, UGYANITT, UGYANEKKOR

Ha lemaradtál volna róla: péntek este is megtörtént ugyanez, lángra kapott a száraz avar a Szeged International Airshow területén, este 8 magasságában.

Ctrl + C, Ctrl + V.

Pénteken sem sérült meg senki, ma sem.

Hálás köszi az olvasói fotókat és videókat, zseniálisak vagytok, Szeged365 Family!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb