Kikapcs

Korda Gyuri bácsi strikes back – durván belehúz az őszi programokba a Garden Bistro & Beach

Korda Gyuri bácsi és neje, a nemzet Klárikája augusztus végén két vállra fektették a SZIN közönségét, a viharos siker után pedig nagyon adta magát, hogy valaki visszaráncigálja őket a Napfény Városába. Jelentjük, a kihívás teljesítve, hamarosan a Garden Bistro & Beach fedélzetén szól majd a végtelenített Mamma ma, Mamma ma, Ria-ria, Mamma ma, Mamma ma, Ria-ria, Mamma ma, Mamma ma, Ria-ria.

Rengeteg újdonsággal készült az őszre a Garden Bistro & Beach, a nemrégiben bevezetett reggelik és gasztro-újdonságok mellett visszatérnek a jó öreg Garden bulik és a tematikus vacsoraestek is. Végigpörgettük a srácok őszi kínálatát és két program rögtön bemászott a fejünkbe:

  • az egyik Krisz Rudi élőzenés vacsoraestje, október 22-én,
  • a másik pedig a Korda házaspár visszatérése, Gyuri bácsiék december 3-án lesznek a Damjanich utcai étterem vendégei.

Ha az előbbi kapcsán a 90-es évek kicsit ciki szépfiúja ugrik be, szólunk, Rudi már nem az a csöpögős arc, aki volt. A régi slágerek persze még megvannak, de az egykori cicafiúból mára egy intellektuális kávéházi feelinget adó, saját magát zongorával kísérő, Rakonczai Piano stílusú trendi fickó lett. Szóval, Krisz Rudi felnőtt, Korda Gyuri bácsi és Klári néni pedig valahol a 60-as és 70-es évek fordulóján konzerválta magát, úgy sejtjük, mindkét buli orbitálisat fog ütni.

Mivel a helyek nagyon limitáltak, javasoljuk, ugorj be még időben megvenni a be-hoppot a Damjanich utca 7/A alatt működő Garden Bistro & Beach-re! Az étterem teljes, őszi programkínálatát IDE kattintva találod, a két fent említett vacsoraest mellett ütősnek ígérkezik az októberi Csülök Fesztivál és a legendás Balla Géza borvacsorája, november 18-án.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb