Mindenmás

Londonban fogták el az egyik legkeresettebb, TOP 50-es listás magyar bűnözőt, 21 elfogatóparancs volt már ellene

Többéves bujkálás után szeptember 20-án fogták el P. Lászlót, aki a Célkörözési Szakegységek Európai Hálózata (ENFAST) segítségével Nagy-Britanniában, Londonban került rendőrkézre.

A szökevény 21 elfogatóparanccsal – amelyben a lopás mellett testi sértés is szerepelt – több mint 14 év letöltendő szabadságvesztés büntetés végrehajtása elől próbált elrejtőzni. Az általa elkövetett bűncselekmények száma és a rá kiszabott jelentős mértékű szabadságvesztés indokolta, hogy a rendőrség által kezelt illusztris TOP 50-es listára is felkerüljön a neve.

TÖBB BÜNTETŐELJÁRÁS MÉG MINDIG FOLYIK ELLENE

A többszörösen körözött férfi ügyét a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság információi alapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya vette kézbe. Ennek eredményeként a brit társszervvel együttműködve sikerült a külföldi tartózkodási helyét megállapítani, majd elfogni – tudatta a rendőrség a police.hu oldalon. A férfi büntetéseinek hossza akár növekedhet is, mivel több büntetőeljárás még jelenleg sem zárult le vele szemben. A férfi kiadatásáról a későbbiekben döntenek a hatóságok.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ติดเน็ต ais
'Fel a tetejéhez' gomb