Mindenmás

Halálos baleset történt az algyői Tisza-hídnál, teljes az útzár (frissítve)

Halálos baleset történt az algyői Tisza-hídnál este 7 után, az áldozat egy kerékpáros. Jelenleg teljes az útzár, a rendőrségtől kapott információink alapján ez még két óra hosszán keresztül így is lesz.

“Valami nagyon nagy baj történhetett az algyői hídnál” – kaptuk az üzenetet Csabitól, rákérdeztünk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeleténél és sajnos beigazolódott az olvasónk sejtése:

  • este 7 után történt meg a tragédia az algyői Tisza-hídnál, Hódmezővásárhely irányában, az eset okai jelenleg még tisztázatlanok, a rendőrségtől annyit viszont megtudtunk, hogy halálos kimenetelű közúti baleset történt, az áldozat egy kerékpáros,
  • a baleset miatt jelenleg teljes az útzár, valószínűleg két órán át még így is lesz,
  • a helyszínen a rendőrség mellett kint vannak a mentők és a tűzoltók is,
  • kerülni Nagyfa felé lehet, jelenleg a rendőrök erre terelik a forgalmat Tamás nevű olvasónk szerint.

FRISSÍTVE: MUTATJUK, MERRE TUDSZ KERÜLNI

Idő közben megérkezett a rendőrség hivatalos közleménye is, mint írják, a baleset 2021. szeptember 26-án, valamivel 19 óra után történt a 47-es számú főút 211-es kilométerszelvényében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták,

  • kerülni Hódmezővásárhely felől Makó irányába,
  • Szeged felől az M43-as autópálya irányába lehet. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

Az alábbi fotók a Szegeden Láttam és a MHVHLY Car Life csoportokba kerültek fel, Laci nevű olvasónk közben azt írja, hatalmas a sor Szeged felől.

FRISSÍTVE, 2.0.: ÚJRA JÁRHATÓ A 47-ES

Éjfél előtt pár perccel fejeződött be a helyszíni szemle a 47-es főút 211-es kilométerszelvényében, az algyői Tisza-hídon – írja a rendőrség. Olvasói információink alapján az áldozat egy 60 év körüli férfi volt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: elephant camp
'Fel a tetejéhez' gomb