BlogSzegedi Arcok

Breaking: megvan a Szeged365 őszi repülőrajt utolsó nyertese, de van még itt valami…

…de még mennyire, hogy van! Ha azt hitted, a mai, utolsó sorsolással már véget is ért a 365 ezer forint értékű Szeged 365 nyereményt felvonultató őszindító játékunk, tévedtél – péntek este még egyszer kilőjük a rakétákat, jön a fődíj-sorsolásunk!

KEZDJÜK A LEGVÉGÉN: BRUTÁL KLASSZ FŐDÍJAK, A 365 EZER FORINT ÉRTÉKŰ NYEREMÉNY-CUNAMIN TÚL!

Az ősz kezdete – akár szeretjük a műfajt, akár nem – valahogy mindig magával hozza a nagytakarítás témakörét. Szívesen elmennék hozzád kitakarítani (na jó, nem), de inkább az ÁRKÁD Szegedben működő Xiaomi MI Store srácaival közösen úgy döntöttünk, meglepünk egy olyan high-tech porszívóval, amellyel tényleg öröm a takarítósdi. Gondoltunk a lazulás pillanataira is, hiszen borús idő ide vagy oda, azt jósolják, hamarosan újra visszatér az indiánnyár, ehhez pedig a Prágai Látszerészet jóvoltából most olyan napszemüveget választasz, amilyet csak szeretnél, 40.000 Ft értékhatárig.

Bővebben a fődíjainkról:

AZ UTOLSÓ (ELŐTTI) NYERTESÜNK ÉS EGY ALL-IN SZEGED 365 AJÁNDÉKCSOMAG

Mielőtt ide írnánk a nyertes nevét, érkezzen a pakk, amiért ismét hálás köszönet a felajánló, ízig-vérig szegedi vállalkozásoknak. Közhely, de nélkülük ez a nyereményjáték nem jöhetett volna létre, sőt.

  • Matrackuckó 140x200cm bambusz paplan + 30x40cm bambusz párna szett, hogy garantált legyen a tökéletes, őszi pihenés
  • Context Szeged fashion utalvány, 10.000 Ft értékben, hogy jól érezd magad a bőrödben,

…and the winner is (dobpergés):

Gyuris Noémi + Kecskés András!!!

Mint Noémi írta, “az esélytelenek nyugalmával vágtak neki”, hát tessék, így kell ezt csinálni! Az átvételi infókat 48 órán belül privát üzenetben küldjük, szívből gratulálunk! Hálás köszönet minden Szeged365 Family tagnak, aki velünk játszott, ha nem nyertél, ne csüggedj, a péntek esti fődíj-sorsolásunkon az összes eddigi játékosunk részt fog venni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb