Mindenmás

Holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett, 300 ezer forintot kínál a rendőrség annak, aki segít megtalálni a gázolót

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. szeptember 16-án 18 óra 23 perckor, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40–50 év közötti holttestet találtak.

Az eljárás alatt megállapították, hogy a halott feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozója 2021. szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon.

300 EZER FORINOT AJÁNLOTTAK FEL ANNAK, AKI SEGÍT KÉZRE KERÍTENI A GÁZOLÓT

Az elhunyt 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja, arcszőrzete sötétbarna. Arca beesett, borostás. Barna szemű, fogazata hiányos – közölte a rendőrség. Kék színű nadrágot viselt, oldalán világos csíkkal, és kék színű pólót fehér márkajelzéssel. A balesetet megelőzően vélhetően gyalogosan közlekedett. Fekete színű hátizsákot hordott, melyen piros betétek voltak, valamint sötét színű baseballsapkát, továbbá szürkés színű sportcipőt viselt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, és 300 ezer forintot ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni a gázolót.

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: buy legal weed online,
  2. Visszajelzés: university
'Fel a tetejéhez' gomb