Szegedi Arcok

Mit szólnál hozzá, ha egy halom pénzt keresnél a devizaváltásaiddal? Pont ebben segít az Akcenta!

Óvatosan fogalmazva is izgalmas időket élnek a szegedi vállalkozók, pénzügyesek, viszont ha most észnél vagy, racionalizálod a céged működését, nagyban növeled a túlélési esélyeidet, sőt, akár pont most tudod megcsinálni a szerencsédet! Szeged365 tippek következnek Közép-Európa legnagyobb fizetési intézményétől, az Akcentától!

A cseh székhelyű, szegedi képviselettel is rendelkező AKCENTA CZ a legnagyobb közép-európai, átutalással foglalkozó intézmény, akik pénzváltásra, külföldi átutalásokra és biztosítási ügyletekre specializálódtak.

Az Akcenta, számokban:

  • 39.445 nemzetközi ügyfél
  • 4.438 magyar ügyfél
  • évi 339.067 sikeresen teljesített megbízás.

A cég fő varázsa, hogy másképp gondolkodnak, mint a hazai pénzintézetek. A magyar bankok árbevétele abból áll, hogy devizát és hitelt adnak az ügyfeleknek. Az Akcenta csapatát devizaváltás-specialisták alkotják, vagyis, a bankokkal ellentétben nem foglalkozunk betétgyűjtéssel vagy hitel kihelyezéssel, csakis arra fókuszálnak, hogy a legjobb pénzváltási konstrukciót találják meg Neked. Napi szinten 1500 – 2000 devizaváltást hajtanak végre, ami egyedülálló egész Európában, de világ szinten is elég izmosnak számít.

Egyedi árfolyamaik vannak, kisebb összeg váltásakor is masszív kedvezményeket adnak. Díjmentesen nyitják és vezetik a számlákat, ráadásul a világ bármely pontjára tudnak utalni, egy tranzakció az Akcenta háza táján csupán 3 euróba kerül az Európai Unión belül, bármekkora is legyen az összeg.

NÉHÁNY TIPP AZ AKCENTÁTÓL

Rendben, pénzügyes vagy, esetleg saját céged van (gratulálunk hozzá). Szeretnél pénzt megtakarítani, elérni, hogy több maradjon a kasszában a hónap végén. Íme pár tipp a devizaváltás fekete öves, három danos mestereitől:

LÉGY ÉSZNÉL: STRUKTURÁLJ, CSOPORTOSÍTS!

Csoportosítsuk a feladatainkat egy helyre. Ha például csakis péntekenként utalsz, tömbösítve, akkor a többi napon rögtön lesz időd másra is, vagy, az adott kollégát tudod másra is használni. Valami másra, amit úgy hívunk: devizaváltás.

SZERVEZD KI A DEVIZAVÁLTÁST!

Az Akcentánál van egy online felület, amelyben hétköznap fél 8 és fél 6 között önálló jogkörrel tud váltani az ügyfél (például Te, vagy a pénzügyes kollégád), bankár nélkül. Az is működik, ha rájuk bízod az árfolyamfigyelést:

  • megmondod, mekkora összeget és milyen forint-euró árfolyamnál akarsz majd váltani,
  • ők 5 napon át figyelnek helyetted,
  • majd ha elérték a kinézett tőzsdei árfolyamot, automatikusan teszik a dolgukat.

AKKOR HASZNÁLD A PÉNZED, AMIKOR TÉNYLEG SZÜKSÉG VAN RÁ!

Súgni fogunk. Furcsán hangzik (és extra bizalmasan), de a pénzt utólag is beviheted az Akcenta rendszerébe, ha megvolt a fent említett tranzakció, 5 napod marad rá. Addig pedig, jó üzletemberként arra használod, amire csak szeretnéd.

HALLOTTÁL MÁR A DEALING LIMITRŐL? HASZNÁLD!

A dealing limit a hatályos, megkötött keretszerződéssel rendelkező ügyfelek számára lehetővé teszi, hogy rugalmasan használják a biztosítási műveleteket pénzeszközeik blokkolása nélkül. Mint az Akcentától megtudtuk, azon ügyfelek számára, akik nemkívánatos árfolyamkockázatnak vannak kitéve, a deviza határidős műveletek lehetővé teszik, hogy a kockázatok részlegesen vagy teljesen megszűnjenek. Ez hosszú távon biztonságot jelent a pénzügyi tervezések terén, légy okos és használd ki!

Devizát váltanál, díjmentesen, 1 perc alatt?

Kattints IDE, már repítünk is az Akcenta szakértőihez!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb