BlogVideo365

Patkós is back! Újra mikrofont ragadott a szegedi rádiózás örök rock ‘n roll hőse, exkluzív interjú jön Dr. Rónai Péter magyar származású, New York-i sztárügyvéddel

Patkós Attila barátunk nem bír magával. A szegedi éjszakák és a Rádió 88 egykori rock ‘n roll hőse évek óta az Egyesült Államokban él párjával, a szintén közismert szegedi Sipos Judit Nonóval, azonban a szenvedélyét nem engedte el, sőt, az utóbbi hónapokban a kint élő magyaroknak podcast-el barátjával, Sizare Péterrel. Nemrég a nyíltan “Trumpista”, extrém beszólásairól (is) híres New York-i sztárügyvéddel, Rónai Péterrel beszélgettek egy kiadósat, ami olyan jól sikerült, hogy Nektek is látnotok kell.

Mi ez? Podcast, vlog, online rádió vagy ahogy csak tetszik, Patkós Attilával és Sizare Péterrel, egyenesen az Egyesült Államokból, nem csak amerikai magyaroknak. A címe M.Ó.K.A., ami a Magyarok Óriási Kalandjai Amerikában rövidítése.

A #73-as adás vendége Rónai Péter volt, a Trump-rajongó magyar származású New York-i sztárügyvéd, akit korábban hatalmas tragédiák kapcsán ismert meg a világ. Amerikai gyerekkor, különleges karrier és találkozás Donald Trumppal, őszintén, kendőzetlenül, Patkós doktorral:

Pati és Sizare további cuccait IDE kattintva tudod megnézni, kattintás után nem fogsz unatkozni!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: incalzire industriala
'Fel a tetejéhez' gomb