Mindenmás

Napi szürreál: a Kurcába esett egy autó Szentesen, orral a folyóban várja a mentést (frissítve)

A szentesi Underhang Blog ma reggel készült fotója mindent visz: egy autó (nekünk így, a fenekét Cardi B módjára felfelé twerkelve egy Ford Focus-ra hasonlít) orral állt bele a Kurca medrébe Szentesen. A baleset péntek reggel 8 óra környékén történt, a tűzoltók jelenleg is dolgoznak a mentésen.

Katasztrófavédelmi információink szerint nincs sérültje az esetnek, a mentés jelenleg is tart, úgy tudjuk, az autóhoz Szegedről hívtak búvárt. A baleset körülményei még nem tisztázottak, sőt, egészen furcsák, idézve a szentesi blogot:

“Azon már nem lepődünk meg, ha egy-egy bringa előkerül a Kurcából, számtalan ilyen esetben mi is kerestük a jogos tulajdonost. A ma reggel azonban hozott egy kis meglepetést. Az alábbi kép a műfüves focipálya alatti kerékpárútról készült. Hogy ez a gépjármű egyáltalán mit keresett a bicikliúton és, hogy hogyan került a Kurcába az egyelőre rejtély. A tűzoltók ezekben a pillanatokban is a kiemelésén fáradoznak.”

FRISSÍTVE (11:11): MÁR A SZEGEDI VÍZIMENTŐK IS KINT VANNAK, AZ AUTÓ MÉG MINDIG A VÍZ ALATT

A Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat búvárai is a helyszínen vannak, az autó mentése jelenleg is folyik. A katasztrófavédelem megerősítette az információnkat, amely szerint nem történt személyi sérülés. Hogy az autó mit keresett az úttesttől távol lévő bicikliúton, továbbra is rejtély, az eset körülményeit a hatóságok vizsgálják.

Olvasói fotó (köszi, Norbi), a 11 órás állapotokról:

FRISSÍTVE (12:39): KIMENTETTÉK AZ AUTÓT A FOLYÓBÓL

Valamivel déli 12 óra után kaptuk az infót Norbi olvasónktól, hogy a tűzoltóknak sikerült kimenteni a szerencsétlenül járt autót a Kurcából.

A közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Freiheit
'Fel a tetejéhez' gomb