Szegedi Arcok

Húszezer plüssmacit osztanak szét a szegedi Bohócdoktorok

Mintegy húszezer plüssmacit osztanak szét a Bohócdoktorok, ezzel támogatva óvodák, bölcsődék, egészségügyi intézmények, illetve kórházak működését. A Mátrix Közhasznú Alapítvány lelkes önkéntesei gyermekekkel, családokkal, cégekkel közösen gyűjtötték össze a teremnyi mennyiségű plüssfigurát.

“A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is óvodák, bölcsődék, kórházak gyermekosztályai játékállományának bővítése, illetve betegséggel küszködő kisgyermekek megajándékozása céljából plüsscsomagokat oszt a Mátrix Közhasznú Alapítvány” – írják közleményükben, az intézmények dolgozói a www.bohocdoktor.com felületén tudják igényüket jelezni az alapítvány felé.

Összesen száz csoportnak adományoz a szervezet 100-200 plüssmacit, így összesen 20 ezer játék kerül csoportokhoz, kisgyermekekhez, illetve gyermekekkel foglalkozó egészségügyi intézményekbe.

VAN EGY FELESLEGES PLÜSSMACID? SEGÍTS TE IS!

Családok, cégek, segítők is részt vehetnek a játékok osztásában, mégpedig felajánlással. A Centerke Adományozó Központba (kedden és pénteken, 10-16 óra között) viheted be az adományokat, a Szeged, Tisza Lajos Krt 12. szám alá, mint a Bohócdokik írták, a legapróbb felajánlás is nagy segítség.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb