Szegedi Arcok

Nem tudsz időben átvergődni a szegedi forgalomkorlátozások tömkelegén? Mutatjuk az egérutat, teszteltük a Taxi Pluszt Szegeden!

Mire megszoknánk az egyik forgalomkorlátozást, addigra jön a másik és már lassan mi is elveszünk a belvárosi utcalezárások és forgalmi változások okozta zűrzavarban. Viszont, van egy jó hírünk: találtunk rá egy roppant egyszerű és frappáns megoldást, vagyis nemes egyszerűséggel taxiba ültünk! Félretettük a vezetéssel járó stresszt, villámgyorsan eljutottunk egyik pontból a másikba még a lezárások alatt is és rádöbbentünk, hogy a Taxi Plusz feltérképezett minden egérutat a káoszban, így se perc alatt repített el bennünket a kitűzött célállomásra.

RAFINÁLTSÁG, TAPASZTALTSÁG ÉS AMI A LEGFONTOSABB, A GYORSASÁG

Szegediként nem kell bemutatni senkinek sem milyen az, amikor az ember sietne, de egyszerűen lehetetlen időben átvergődni a június óta tartó forgalomkorlátozások tömkelegén. Egyik nap ott bosszankodtunk a kocsiban ülve, és azon gondolkodtunk, hogy mégis mikor lesz ennek vége. Majd jött a felismerés: miért nem ülünk egyszerűen csak taxiba? Hívtuk is a Taxi Plusz társaságot, mondván, ha már képletesen is, de ezer évig tart átjutni a városon, akkor azt legalább tegyük meg kényelmesen, az anyósülésen ülve. Le is döbbentünk rendesen, hiszen a taxi nem csak hogy időben ott volt értünk, hanem láthatóan a sofőröknek meg sem kottyant a belvárosi káosz és a forgalomkorlátozások hada Szegeden. Rafináltak, tapasztaltak és ami a legjobb az egészben: irtó gyorsak! Ismerik az összes egérutat, mindig van egy jó fülesük, úgyhogy ez minket száz százalékban meggyőzött arról, hogy kitűnően választottunk taxitársaságot Szegeden.

EGYEDI APPLIKÁCIÓ, A GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ UTAZÁSÉRT

Felvetődött a kérdés ezek után, hogy mi van akkor, ha egy egész táraság utazna? Mint kiderült, ez sem gördített komolyabb akadályt a Taxi Plusz elé, hiszen már az utazás előtt lebeszélte népes társaságunk a diszpécserrel, hogy hányan, hova mennénk, és hogy hány személyes kocsira lenne szükségünk, majd a Taxi Plusz appal szépen nyomon is követtük, hogy éppen merre jár a fuvarunk. Már az elején azt is láttuk, hogy melyik taxi fogadta a rendelésünk (autótípus, rendszám) és végigkövettük, hogy mikor és merről érkezett értünk. Fontos tényező, hogy valós forgalmi viszonyokkal számítva tervezték meg az útvonalat és végig számolt nekünk a viteldíj kalkulátor, így nem ért meglepetés a fizetésnél. Sőt, kérhettünk egyébként csevegésmentes utazást is, hiszen senki se szereti a bonyolult dolgokat. Juss el Te is a leggyorsabban A-ból B-be csupán egy gombnyomással, a Taxi Plusszal!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb