Sport

A Contender Fight Night-on lép MMA ketrecbe a szegedi-szolnoki Juhász Beáta, nézd nálunk élőben! (frissítve)

Ma este háború, ráadásul élő egyenes adásban: a szegedi-szolnoki Juhász Beáta a lengyel CFN (Contender Fight Night) nevű szervezetnél, a promóció 5. számozott gáláján harcol MMA szabályrendszerben – tudtuk meg Bea edzőjétől, Sárközi Róberttől. Mint Robi elmondta, óriási lehetőség előtt állnak, az év végén az Egyesült Államokba utaznak, egy mostani győzelem nagyon jól jönne a magyar MMA bajnoki címmel is büszkélkedő hölgy amerikai karrierjének elindításához.

A találkozóról élő Youtube-stream – et is ad majd a lengyel promóció, amint megkapjuk, frissítjük vele a cikkünket. Bea meccse valamikor este fél 9 körül fog kezdődni, drukkolj velünk!

A bírkózó alapokkal rendelkező, szolnoki születésű, de a szegedi Sárközi MMA Team és a Szegedi Küzdősport Klub színeiben versenyző Beáta ellenfele a 3-1 mérlegű, tehát több tapasztalattal rendelkező Natalia Baczynska lesz – magyarázta Robi, aki büszkén újságolta, a párosítás co-main event, vagyis a gála második legfontosabb, kiemelt mérkőzése lesz. A mérlegelés tökéletesen sikerült, a harmatsúlyú amazon 57 kg – al mért be.

A Szeged365 UFC kibeszélő rovat házigazdája, Sárközi Robi nem fog unatkozni most hétvégén, mint nevetve mesélte,

  • miután lement Bea meccse, rohan haza Lengyelországból,
  • szombaton a Növényi Norbi nevével fémjelzett Casanova-Kupára viszi a szegedi tanítványait Bácsbokodra,
  • közben pedig “távirányítással” felügyeli a Hungi security szolgálatában teljesítő srácait is.

Ha találkoztok vele valahol út közben, hívjátok meg a kúton egy kávéra, jól fog neki jönni. Hajrá Szeged, gyerünk Bea!

FRISSÍTVE (19:14): HERE WE GO, MEGY AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!

Este 7-kor elrajtolt a gála, a szegedi-szolnoki amazon profi, 3×3 perces MMA meccse 9 óra környékére saccolható. Kattints IDE vagy IDE az élő közvetítéshez!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb