Mindenmás

Reggeli vonatbaleset: kiszedték az összeroncsolódott autót a Szegedre tartó Intercity alól

Kiszedték az összetört autó roncsait a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó 700-as számú Kárász InterCity alól, amely reggel 8 környékén Petőfiszállás és Csengele között autóval ütközött egy vasúti átjárónál. Mint megtudtuk, 11 óra után pár perccel az utolsó utasok is felszálltak a mentesítő buszjáratra.

Közben a MÁV-tól is érkezett friss információ, mint írják:

  • Petőfiszállás és Csengele között befejezték a helyszínelést. Már nem kell pótlóbusszal utazni, újraindult a vonatforgalom. A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon fokozatosan, a délutáni órákban áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.
  • A Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó 727-es számú Kodály IC csak Monorig közlekedik. Az utasok a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra 11:55-kor induló 2825-ös számú Z50-es vonattal utazhatnak tovább.
  • A Nyugati pályaudvarról Szegedre 11:48-kor induló 714-es számú Kodály IC Monorról indul. Az utasok a Nyugatiból Ceglédre 11:53-kor induló 2834-es számú Z50-es vonattal utazhatnak Monorig, ott szállnak át a szegedi IC-re.

A tragikus balesetben a helyszínen életét vesztette az autó sofőrje, az Intercity-n utazó közel 200 utas közül senki sem sérült meg. Mint a MÁV közleménye írja, a fénysorompó működött, az ütközés pillanatában piros jelzést adott. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: faceless youtube niches
'Fel a tetejéhez' gomb