Kikapcs

Szegeden is látható lesz a Gyurcsány-film, avagy csütörtökön jön az Elk*rtuk

Október 21-én mutatják be a mozik a sokak által várt politikai krimit, vagyis jön az Elk*rtuk! A Gyurcsány-film csütörtöktől és péntektől Csongrád-Csanád megye több mozijában is megtekinthető lesz, sőt! Még Szegeden is látható lesz.

A hírhedt őszödi beszéd utáni zavargásokat feldolgozó politikai krimi október 21-én debütál a magyar mozikban. Az alkotást jegyző Megafilm létrehozott egy oldalt, ahol minden információt megosztanak, illetve folyamatosan frissítik a vetítéseket. A lista szerint a napokban már a megyei filmszínházakban is elérhető lesz a Gyurcsány-film. Szegeden a Cinema Cityben és Szentesen a Kultik Moziban csütörtöktől, a Makói Moziban pedig péntektől tekinthető meg a 127 perces politikai krimi.

A PREMIEREN DERÜL KI, HOGY KI JÁTSZA GYURCSÁNY FERENCET

A történet főhőse egyébként, Réka, a fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Nyomozásba kezdenek az MTV-nél gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt, és a fiatalok egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe. A filmet a Megafilm készítette, a producerek Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya. Az alkotást az elismert angol rendező, Keith English rendezte, operatőre a barcelonai Josep. M. Civit, a forgatókönyvet pedig Bendi Balázs írta. A főszerepet Bánovits Vivianne alakítja, mellette Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, Bede-Fazekas Szabolcs, Zayzon Zsolt, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor tűnnek fel. Az csak a 21-i premierkor derül ki, ki alakítja Gyurcsány Ferencet.

Forrás: Promenád24, Cinema City Szeged.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb