Mindenmás

A nap pofátlanja: ájult nőt fosztott ki Szegeden, az Űrhajós utcában egy férfi

A nap legpofátlanabb férfija címet minden bizonnyal ma az az illető kapja meg, aki kifosztott egy ájult nőt az Űrhajós utcában Szegeden. A police.hu azt írja, hogy a szegedi rendőrök rövid időn belül elfogták a helybeli férfit.

Mint írják, a rendőrségre 2021. október 18-án késő este érkezett bejelentés, hogy az Űrhajós utcában egy ismeretlen férfi, egy földön fekvő, öntudatlan állapotban lévő nő ruházatában vélhetően értékei után kutat. A kiérkező egyenruhások a férfit a helyszínen nem találták.

MÁR ISMERT VOLT A TOLAJ A RENDŐRÖK KÖRÉBEN

Az elvégzett adatgyűjtések alapján a rendőrök – személyleírás alapján azonosították – a már előttük ismert K. Jánost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A magatehetetlen nőt pedig orvosi ellátás céljából, kórházba szállíttatták. A feltételezett elkövetőt a rendőrök két órával később a helyszín közelében fogták el, akinek ruházatából előkerült a sértett bankkártyája. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd az ügyészségen kezdeményezték letartóztatását. Ellene kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A sértettnek eltulajdonított értékét a rendőrök visszaadták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb