Blog

We love the 90’s blog: eladó Freddy Krueger háza, szegedi ingatlanosok, érdekel valakit…?

“Egy, két, Freddy hozzád lép…” Megvan még a nem kicsit lepattant ház, amelyben a Wes Craven – féle Rémálom az Elm utcában című horrorklasszikus Freddy Krueger-e ijesztgette a nagyérdeműt? Nagy hírünk van, főleg, ha olyan szegedi ingatlanos vagy, aki Los Angelesben keres éppen eladó kéglit, horror rajongó kuncsaftnak (tudjuk, ez egy elég erős szűkítés volt, de hátha): a “takaros” kis házikó eladó.

…potom 3.25 millió dollárért.

Hang vagy megvenni és ott aludni.

A deadline.com beszámolója szerint 3,25 millió dollárért (egymilliárd forintért) árulják a Los Angelesben álló, három hálószobás, négy fürdőszobás, kétszintes, holland gyarmati stílusú fehér házat. Az épület a filmben az ohiói helyszínként szerepelt. A kétszintes főépületben diófából készült a padló, nyitott konyha, tágas lakosztály és mosókonyha is van benne, emellett az otthonról végzett munkához is több lehetőséget kínál. Az ingatlanhoz különálló vendégház tartozik fedett terasszal, konyhával és fürdőszobával.

Az 1984-ben bemutatott Rémálom az Elm utcában című horrorhoz, amelyben Johnny Depp először szerepelt a filmvásznon (ki is nyírták elég rendesen a legendássá vált, vízágyas jelenetben), hat folytatás készült, meg ugye a Freddy vs Jason című, emberiség ellenes bűntett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb