Mindenmás

Robbanás történt Móravároson (frissítve, videóval)

Kigyulladt egy magánház melléképülete Móravároson, a Csöndes utcában. A környéken lakó Szeged365 olvasók robbanásról írtak délután 5 után, rákérdeztünk tűzoltósági kontaktjainknál, a hír sajnos igaz. Amint megérkezik a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem hivatalos válasza, cikkünket frissíteni fogjuk.

Így néz ki az eset a környéken lőtt, olvasói fotókon:

…a 47-esről, Algyő magasságából fotózva:

…és így Alsóvárosról, Rókusról, illetve a Szent Gellért Fórumból, ahol éppen NB I-es ellenféllel csap össze a Szeged-Csanád Grosics Akadémia:

Hálás köszi az olvasói fotókat Krisztának, Andinak, Kukacnak és Balázsnak!

FRISSÍTVE: MINDENKI EGYBEN, A TŰZOLTÓK MÁR KINT

Információink szerint egy 80 négyzetméteres melléképület kaphatott lángra, a robbanás is ott történt. Idő közben utolértük a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem sajtósát is, mint mondta, senki sem sérült meg az esetben, a szegedi tűzoltók már a helyszínen.

Olvasói értesüléseink szerint két rendőrautó és egy mentő is kint van, az utóbbira hál’ Istennek most nem lesz szükség. A robbanás okairól még nincs információnk.

Helyszíni, olvasói videó:

FRISSÍTVE 2.0.: MEGÉRKEZETT A KATASZTRÓFAVÉDELEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Egy nyolcvan négyzetméteres melléképület égett Szegeden, a Kolozsvári téren (ez ugyanaz, az utca innen nyílik, a tűz és a robbanás a Csöndes utca 1. szám alatt volt – a szerk). Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik négy vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat – adta hírül a katasztrófavédelem. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb