Sport

Egy felejtős meccs krónikája: gólnélküli döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA Siófokon

Talán erre szokás azt mondani, hogy “nincs itt semmi látnivaló”. Felejthető mérkőzést játszott egymással a labdarúgó NB II 14. fordulójában a BFC Siófok és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a látottak alapján a gólnélküli döntetlen egy korrekt eredmény.

LABDARÚGÓ NB II
14. FORDULÓ
BFC SIÓFOK–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0

Siófok, Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Gaál Ákos (Kóbor Péter, Király Zsolt)
SIÓFOK: Szmola – Polényi, Jagodics B., Varjas Z., Kiss B. (Tóth Z., 70.) – Medgyesi M. (Krausz, 70.), Szakály A. (Nikházi, 75.) – Varga B., Eördögh, Cipf (Balogh B., 70.) – Horváth P. (Elek B., 84.). Vezetőedző: Domján Attila
SZEGED: Molnár-Farkas – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári – Gréczi M. (Kóródi, 66.), Farkas A. (Simon Á., 77.), Kovács M., Gajdos Zs. (Dobos Á., 77.) – Horváth K. (Lestyán, 84.), Haruna (Germán, 77.). Vezetőedző: Dragan Vukmir


Domján Attila, a siófokiak edzője annyit nyilatkozott a találkozó után, hogy komolyabb helyzet nélküli mérkőzésen igazságos döntetlen született. Dragan Vukmir szerint viszont benne volt a levegőben, hogy egy gól eldönti a mérkőzést, hiszen mindkét csapat előtt adódott néhány nagy lehetőség. “Ezúttal tompábbak voltunk, de ez érthető, hiszen hét nap alatt három nehéz mérkőzést játszottunk. Bár győzni szerettünk volna, meg kell becsülnünk az egy pontot is” – értékelt a szegedi csapat mestere.

SZERDÁN MÉG NAGYON MÁS VOLT A TEMPÓ: IGAZI DRÁMÁT HOZOTT A MEZŐKÖVESD ELLENI MECCS

A mai meccshez képest valóságos akciófilm volt a srácok szerda esti, az NB-I – es Mezőkövesd ellen vívott csatája. Miközben az újszegedi Városi Sportcsarnokban a Pick Szeged drukkerek őrültek meg, a város túlsó végén, a Szent Gellért Fórumban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia az élvonalbeli Mezőkövesdet búcsúztatva jutott a nyolcaddöntőbe. Háború volt a javából, a végén egy epikus tizenegyes-drámával:

Egy hét múlva vasárnap hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban fogadják a kék-feketék a Kecskeméti TE csapatát.

Fotók és forrás: NSO

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb