Kikapcs

Szeged365 Kikapcs extra: Három hullajó szegedi program, Halloween-re

Hogy szentségtörés-e a Halloween, most hagyjuk, cikkünk küldetése nem a morális igazságszolgáltatás, hanem az, hogy tuti programtippeket adjon a hosszú hétvége kellős közepén a “mi a frászt csináljak az unatkozó gyerkőcökkel” témán töprengő szegedi anyukáknak (és horror-fan apukáknak). Szeged365 Kikapcs extra, avagy a hétvégi programajánlónk kibővített kiadása érkezik.

OROSZLÁNOK, SZELLEMEK, ELRABOLT FOGTÜNDÉR

Délután 5-kor kezdődik a Szegedi Vadaspark Halloween-bulija, Rákász Gergely vérfagyasztó orgonajátékától kezdve a horrorisztikus oroszlánetetésen át az elrabolt fogtündérig kb. minden lesz.

  • 17.00-tól folyamatosan: Állatkerti nyomozás kicsiknek és nagyoknak
  • 17.00 – a rozsomák is szereti a töltött halloweeni tököt
  • 17.45 – tökbelezés a szavannák királyánál, az oroszlánoknál
  • 18.30 – borjúfóka esti tréning hallal, nem csak tökkel
  • 19.00 – 20.00 – Rákász Gergely koncertorgonista és Papp Norbert homokanimátor látványos közös produkciója az Elefántház teraszán

HORROR-MENTES VÍZTORONY-LÁTOGATÁS, MA UTOLJÁRA NYITVA AZ ÖREG HÖLGY

Ma ér véget a 2021-es év utolsó Szent István Téri Borpiaca, amelynek része az Öreg Hölgy meglátogatása is. A meseszép víztorony már nyitva, legkésőbb 16.00-ig érj oda, ha belülről is látni szeretnéd!

MIKE MYERS ÚJRA A VÁROSBAN VAN

2018-ban a Jamie Lee Curtis főszereplésével készült, David Gordon Green-féle Halloween tarolt a mozipénztáraknál, több mint 250 millió dollár bevételt hozott világszerte, a négy évtizedes film-franchise legjövedelmezőbb darabja lett, és megdöntötte a legjobb nyitóhétvége rekordját a női főszereplős horrorfilmek terén. És a Halloween éjszaka, amikor Michael Myers visszatért, még nem ért véget…

Kijött a vadonatúj Halloween-film, amelyet mindkét szegedi moziban játszanak. Mike Myers és Laurie Strode rajongóknak kötelező darab!

Percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte. Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen. A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt.

A gonosz ma meghal.

Mutatjuk, hol és mikor:

  • Cinema City Szeged: 19.40, 22.30
  • Belvárosi Mozi: 20.30

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb