Mindenmás

Szeged felé száguld a hidegfront, esős lesz a Halottak Napja

Napsütéses hétfőt hoz a Mindenszentek, kedden, Halottak Napján azonban Szegeden is sanszos egy kisebb-nagyobb esőzés. Szeged365 időjárás-jelentés, szegedieknek, az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai alapján.

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után Szeged környékén több órára is kisüt majd a nap, máshol változóan felhős idő várható. Délután még csak az ország nyugati, északnyugati felén fordulhat elő szórványosan kisebb eső és zápor. Éjjel viszont a frontrendszer összefüggőbb csapadékzónája egyre keletebbre húzódik, ebből keddre az lesz, hogy nagyjából mindenütt esni fog.

  • Napközben 12 és 18 fok közé melegszik a levegő,
  • a leghidegebb órákban általában mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul majd a hőmérséklet.

MASSZÍV ESŐT KAPUNK HALOTTAK NAPJÁRA

Kedden országszerte jelentős mennyiségű eső és zápor várható az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése alapján. A legtöbb csapadék nyugaton lesz, északkelet felé haladva ez a csapadékmennyiség egyre kisebbé válik. Az összefüggőbb csapadékzóna napközben legyengül, és északkelet felé vonul majd, az esti órákban pedig elhagyja az országot. A szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 10, a csúcsérték 6 és 16 fok között valószínű.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb