Mindenmás

5-ös Bömbi vagy Range Rover? Pont egy ház ára volt a Szeged környékén lekapcsolt lopott autók értéke

Összesen 60 millió forint értékű lopott autót kapcsoltak le a hatóságok Röszke és Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen, a kapás egy 520-as (G30) BMW-ből és két Range Rover Evoque-ból állt. Ennyiből már egészen takaros kis házat lehet venni Szegeden (bár, ha így haladunk, lassan már a panellakások kerülnek ennyibe).

AZ ELSŐ FOGÁS: KÉT LOPOTT RANGE ROVER, RÖSZKÉN

Az első fogás Röszke autópálya-határátkelőhelyen jött össze, kedd délután. 15 óra 15 perckor egy német és egy portugál honosságú Range Rover jelentkezett kilépésre, egy-egy brit állampolgárságú férfivel a volán mögött. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autók nemzetközi körözés alatt állnak, azokat a brit hatóságok keresik. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 40 millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

…ÉS A MÁSODIK: EGY 20 MILLIÓS BMW, CSANÁDPALOTÁN

Szerda hajnalban Csanádpalota autópálya-határátkelőhely következett, 2 óra 10 perckor szeretett volna kilépni az országból egy román férfi egy német honosságú BMW 520i-vel, azonban rendőreink vendégszeretete nem engedte tovább. Meg speciel az sem, hogy rögtön, már az ellenőrzés során kiderült, hogy a járművet a német hatóságok körözik.

Fotók: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb