Közélet

Új cég intézi Szegeden a közvilágítást

Új cégbe egyesítik a Dél-Alföldön a közvilágítási szolgáltatástközölte az MVM Csoport az MTI-vel szerdán. Létrejött az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft., amely mintegy 250 településen végez közvilágítási szolgáltatást önkormányzatok részére, elsősorban Magyarország Dél-Alföldi régiójában, az MVM Démász elosztási területén, így Szegeden is.

“Az MVM Csoport hosszú távú stratégiája mentén racionalizálja a társaságcsoportban működő tevékenységeket, ennek megfelelően alakult meg a fényszolgáltató társaság, amely 2021. novemberétől az MVM Next közvilágítási üzemeltetési engedélyesi, valamint korszerűsítési tevékenységeit veszi át” – kezdi a vállalat közleménye. Az utóbbi szerint az új cég küldetése a kültéri mesterséges világítás fejlesztése, korszerűsítése és üzemeltetése elsősorban az önkormányzati, kormányzati és gazdasági társaságok részére. z MVM Lumen az ország lakosságának negyedével is közvetett kapcsolatba kerül.

Az MVM Lumen jogutódlással viszi tovább az MVM Next közvilágítási üzemeltetési engedélyét, így ügyfelei számára a már megszokott szolgáltatásait változatlan feltételekkel biztosítja. A jogutódlás és a névváltozás miatt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és partnerei között jelenleg hatályban lévő szerződésekben változás nem történik, az ügyfeleknek nincs teendőjük – írták a vállalat sajtóanyagában.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: click this link now
'Fel a tetejéhez' gomb