Szegedi ArcokVideo365

A Szegedi Hősök köztünk élnek: adományokkal segítették a II-es Kórház Covid osztályának dolgozóit

Idén ősszel is kérlelhetetlenül berobbant a koronavírus járvány, ami megint csak embert próbáló kihívások elé állítja a szegedi egészségügyi intézmények dolgozóit. A napról napra drámaian emelkedő fertőzöttek száma miatt a kórházi dolgozók számára minden apró kedvesség és segítség fontos, hiszen a koronavírus elleni küzdelemben hatalmas erőt meríthetnek a szegediek önzetlen támogatásából. A Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület adományaival már több alkalommal segítette a járvány elleni védekezésben dolgozókat, szerdán ezúttal a II-es Kórház Covid osztályának fehér köpenyeseit lepték meg felajánlásaikkal.

HŰTŐT, KÁVÉFŐZŐT, CSOKOLÁDÉT ÉS TEÁT IS ADOMÁNYOZTAK A II-ES KÓRHÁZ DOLGOZÓINAK

Az adományokat személyesen Jakab Guszti , a Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület alapítója adta át a II-es Kórház dolgozóinak. Elmondta, a több felajánlótól beérkezett hozzájárulásból két hűtőszekrényt, egy kávéfőzőt, 10 kg kávét, rengeteg csokoládét, teákat és ehhez kapcsolódó élelmiszereket vásároltak az orvosok, ápolók és nővérek számára.

NAGYON SOK POZITÍV VISSZAJELZÉST KAP AZ EGYESÜLET

Jakab Guszti azt is elárulta, nagyon sok pozitív visszajelzést kap a jótékony akcióinak köszönhetően, az egészségügyi személyzetnek jólesnek az apró figyelmességek, ő maga próbál továbbra is segíteni és reméli, minél hamarabb túl leszünk a járványon és életünk visszatérhet a megszokott medrébe.

Az adományok átadásánál kameránkkal mi is ott voltunk, pillants bele, mennyi mindennel lettek gazdagabbak a II-es Kórház dolgozói!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb