Mindenmás

Szennyvíz árasztott el egy társasházat Szegeden

Szennyvíz árasztott el egy társasházat szombaton Szegeden, a Vitéz utcában – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem sajtószolgálata. Egy lezárt lakásban történt csőtörés, a rendőrség a tűzoltók segítségét kérte. A szegedi tűzoltók feszítették fel a bejárati ajtót, a beavatkozást követően a szakemberek megkezdhették a hiba elhárítását. 

További, szegedi és környékbeli katasztrófavédelmi esetek a hétvégéről:

IDŐS ASSZONYT MENTETTEK A SZEGEDI TŰZOLTÓK

Egy szegedi idősotthonban mentettek egy asszonyt a tűzoltók. A szobájában, az ajtó mögött esett el, nem tudott felállni. A város hivatásos tűzoltói az erkélyen keresztül jutott be a lezárt lakásba, majd a sérültet átadták a mentők munkatársainak. 

AUTÓ GYULLADT KI MAKÓN

Egy autó motortere égett vasárnap délben Makón. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat, majd visszahűtötték az izzó motorteret. Senki sem sérült meg. 

VILLANYOSZLOPNAK CSAPÓDOTT EGY KOCSI TÖMÖRKÉNYNÉL

Lesodródott az úttestről, majd villanyoszlopnak csapódott egy autó vasárnap este Tömörkénynél. A csongrádi tűzoltók áramtalanították a járművet. A sofőr nem sérült meg a balesetben. 

ÉLETET MENTETT A SZÉN-MONOXID ÉRZÉKELŐ SZEGEDEN

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap este Szegeden. Egy családi ház fürdőszobájában mutatott megemelkedett értékeket a berendezés, melyet a szegedi tűzoltók mérőműszerei is kimutatattak. Az érzékelőnek köszönhetően nem sérült meg senki, de a lakók biztonsága érdekében a szolgáltató lekapcsolta a vízmelegítőt. 

TŰZ ÜTÖTT KI A JERNEY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA UDVARÁN

Tűz ütött ki, majd egy kisebb robbanás is történt a Jerney János Általános Iskola udvarán péntek este 7 és 8 óra között – tudtuk meg több egymástól független forrásból. Információink szerint az intézmény udvarára összehordott bútorok kaptak lángra, az eset tanítási időn kívül történt, senki sem sérült meg. A környéken lakó olvasóink szerint szűándékos gyújtogatás állhat az eset hátterében:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb