Mindenmás

Tűz ütött ki egy szegedi általános iskolában (frissítve)

Tűz ütött ki, majd egy kisebb robbanás is történt a Jerney János Általános Iskola udvarán péntek este 7 és 8 óra között – tudtuk meg több egymástól független forrásból. Információink szerint az intézmény udvarára összehordott bútorok kaptak lángra, az eset tanítási időn kívül történt, úgy tudjuk, nincsenek sérültek.

A szegedi tűzoltók cikkünk megírásának perceiben értek ki a helyszínre, amint bővebb információ érkezik, cikkünket frissíteni fogjuk.

FRISSÍTVE (22.08): GYÚJTOGATÁS TÖRTÉNHETETT

A lángokat egy vízsugárral és porral oltóval rövid idő alatt sikerült megfékeznie a szegedi tűzoltóknak, az esetben nem sérült meg senki – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Petra nevű olvasónk, aki a helyszínen tartózkodott, arról számolt be, hogy a szomszéd vette észre hogy baj van, majd hívta ki a hatóságot. Mint írja, a helyszínen lévő szakemberek szerint sanszos, hogy szándékos gyújtogatás okozhatta a tüzet, az oltás idejére összesereglett környéken lakó szegediek pedig azt mesélték, hogy a tetőn felmászva máskor is volt vandál próbálkozás. Az ügy körülményeiről megkérdeztük az illetékeseket is, amint megérkezik a válasz, cikkünket újra frissíteni fogjuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb