Szegedi Arcok

Autós balhé volt a Makkosházi körúton: anyázás, rugdalózás és minden ami kell

“Közlekedési konfliktus” alakult ki két férfi között vasárnap délelőtt Szegeden, a Makkosházi körút és az Agyagos utca kereszteződésben. Az egyik sofőr veréssel fenyegetett meg egy másikat, majd az autóját kezdte el rúgdosni. Az orosz Youtube-videókból ismert “road rage” rossz véget ért, a szegedi rendőrök rövid időn belül azonosították a 27 éves emberkedőt, aki ellen garázdaság miatt indult eljárás.

Ismerős az eset?

Februárban a Vásárhelyi Pál utcában tört ki a közlekedési Mortal Kombat, akkor a keménykedést egy motorháztetőn kapaszkodós akciójelenet követte:

Visszatérve a vasárnapi esetre, a rendőrségre 2021. november 14-én délelőtt érkezett bejelentés, hogy a Makkosházi körút és az Agyagos utca kereszteződésben egy ismeretlen férfi veréssel fenyegetett meg egy másik sofőrt, majd autójába többször belerúgott – írja közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság.      

Az egyenruhások az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül azonosították a 27 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ha úgy érzed, hiányzik egy kis road rage szerda reggelre, íme egy válogatás a műfaj őshazájából, Oroszországból:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb