Mindenmás

Szombat óta nem találnak egy csongrádi kislányt

Szombaton ismét nyoma veszett a korábban több alkalommal eltűnt 14 éves csongrádi lánynak, Cseppentő Petrának, a rendőrség ismét a Csongrád-Csanád megyeiek (és természetesen a Szeged365 olvasók) segítségét kéri. Ami aggasztó, hogy a kislány már szombat óta nem adott magáról életjelet.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 14 éves fiatal 2021. november 13-án délelőtt ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

  • Cseppentő Petra 163 centiméter magas,
  • 48 kilogramm,
  • haja világosbarna,
  • szeme kék.
  • Eltűnésekor vajszínű kapucnis tréningruhát, fehér sportcipőt, fekete kapucnis kabátot, és egy fekete női kézitáskát viselt.

Még több információ Petráról:

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

SAJNOS NEM Ő AZ EGYETLEN: HAT NAPJA NINCS MEG EGY 65 ÉVES SZEGEDI FÉRFI, AKI SZINTÉN NEM ELŐSZÖR TŰNT EL

Október első napján tettük ki a felhívást, miszerint eltűnt egy szegedi 65 éves férfi. Látó Sándor akkor – többek között a Szeged365 olvasóinak hála – meglett, majd november 10. óta ismét az eltűntek listáját erősíti. Mint a Csongrád-Csanád Megyei RFK keddi közleményében olvasható, a rendőrök ismét az állampolgárok segítségét kérik a férfi megtalálásában. Fotó és személyleírás az alábbi cikkben, köszönjük, ha segítesz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb