Mindenmás

Súlyos reggeli karambol az M5-ösön: két sérült, személykocsi, teherautó (frissítve)

Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó az M5-ös autópálya 140-es kilométerénél, Kistelek térségében, a lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon hajnali fél 6 környékén – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem. Az ütközés következtében a kisteherautó árokba hajtott. A kisteleki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A balesethez a mentők is kiérkeztek, nem hivatalos információink szerint egy könnyű és egy súlyos sérültje van az esetnek. Az érintett szakaszon cikkünk megírásának perceiben is forgalmi akadályra, félpályás lezárásra kell számítani.

FRISSÍTVE: ÚJABB RÉSZTVEVŐK

“Platós kisteher az árokban, a személyautó a leállóban előttük 30-40 méterre a felhajtó sávban Transporter, orra csúnyán összetörve” – írja egy Péter nevű user a Szeged365 Car Life csoportban, az értesülés az autópályarendőrségtől is befutott, szimpla balesetből hármas karambol lett 8 óra előtt egy kicsivel.

HÁTULRÓL MEHETETT BELE A TRANSIT A TRANSPORTERBE, A SZEMÉLYAUTÓ A TÖRMELÉKEKBE HAJTVA SÉRÜLT

Újabb helyszíni beszámolókkal frissül cikkünk, Péter nevű olvasónk szerint eredetileg egy furgon és a már említett kisteherautó ütközött össze, a kisteleki lehajtónál az előbbi nagy erővel tarolta le a másikat, hátulról. A Transit orra csúnyán összetört, a Transporter pedig átszakította a szalagkorlátot és az árokba borult. A helyszín telis-tele volt törmelékkel, mint Péter írja, az egyik ismerőse ezekbe hajtott bele személyautóval, amelynek kitört a kereke.

A harmadik jármű “érkezésével” a sérültek száma sajnos háromra nőtt, mielőbbi gyors felépülést kívánunk a két könnyű és egy súlyos sérültnek.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: phb ethical beauty
'Fel a tetejéhez' gomb