Mindenmás

Kocsmateraszon lövöldözött a kisteleki John Wick, vádat emeltek ellene

Thug Life rovatunk bemutatja. A Szegedi Járási Ügyészség ma reggel vádat emelt azzal a férfival szemben, aki májusban egy kisteleki vendéglátóhelyen riasztópisztollyal hadonászott, majd a levegőbe lőtt a vendégek előtt. A szegény ember pisztolyhősét fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével vádolják, a helyzetén az sem segít túl sokat, hogy a John Wick-es jelenetet követően még egy biciklit is ellopott.

Az eredeti sztori, még májusból:

JOHN WICK, KISTELEKI VERZIÓ

Az ügyészségi vádirat szerint a vádlott 2021. május 12. napján, este fél tíz körül egy bár teraszán elővett egy gáz riasztópisztolyt, azzal hadonászott, majd leadott egy lövést, abból a célból, hogy a jelenlévőket meggyőzze annak valódiságáról és működőképességéről. A szórakozóhely vendégei közül ennek láttán többen annyira megijedtek, hogy a helyszínről elmenekültek.

Mint az ügyészség közleménye írja, bár a fegyver nem tekinthető lőfegyvernek, az gáz-és riasztófegyvernek minősül, azonban az méretarányos kivitelezése miatt keltheti éles lőfegyver látszatát, így az a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz.

BRINGÁT IS LOPOTT, MIÉRT NE?

A vádiratban emellett az ügyészség a férfi terhére rója azt is, hogy idén áprilisban – ugyanebben a megyebeli kisvárosban – egy lakóház bekerített udvaráról egy 40.000 forint értékű kerékpár ellopásában figyeléssel segítette nőismerősét. Az okozott kár a bicikli lefoglalásával és a sértettnek történő kiadásával megtérült.

A járási ügyészség a férfit visszaesőként, fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével, valamint bűnsegédként elkövetett lopás vétségével, míg a nőt lopás vétségével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő elkövető és szabadlábon védekező társa bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Check it out here
'Fel a tetejéhez' gomb