Mindenmás

Kizuhant egy férfi az újszegedi 17 emeletes, 64 méter magas lakóház legfelső szintjéről

Kizuhant valaki a Temesvári körúti tizenhét emeletes épületből – értesültünk olvasóinktól, majd az ORFK sajtószolgálatától. A férfi a 64 méter magas lakóház legfelső szintjéről esett ki, a rendőrségtől úgy tudjuk, a helyszínen életét vesztette.

“Valaki kizuhant a 17 emeletes tetejéről” – kaptuk az infót Zsófitól a kora délutáni órákban, a szomorú értesülést az ORFK sajtószolgálata is megerősítette. Mint írják, vasárnap 14 óra 15 perc körüli időben a Szeged, Temesvári krt-on lévő toronyház 17. emeletéről egy férfi eddig tisztázatlan okból kizuhant és a helyszínen életét vesztette. Bűncselekményre utaló körülmény nem állapítható meg. Az esetet a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Az 1977-ben épült, 64 méter magas, 120 lakásos “toronyház” Szeged ötödik legmagasabb épülete, egyben a legmagasabb lakóháza.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
+36-1-116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
+36-1-116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb